Cognitive Painting

Releases

Posted by Cogni den 29. juli 2011


CMON shop har fått inn Dark Emissary fra Studio McVey. Atm koster den 40$ i CMON shop og 41$ på Ebay, så den er noe dyr.

Soda Pop har released en drageminiatyr. IMO kunne den ha vært veldig bra, men det er så minimalt med texture og detaljer på den at det ødelegger helheten helt:\
Starfire

Forøvrig er det endelig helg og tid til å male mer.
Dessuten skal jeg innom posten idag, og hente en pakke med 5\8 deler til GW’s Storm of Magic Chimera. De 5 delene kosta meg totalt 50 NOK ink porto, på Ebay!
Trikset er å følge med på auksjoner for bitz, notere ned hvilke deler man trenger, finne ut hvor mye man totalt og maksimalt vil betale, og så ha littegrann tålmodighet;)
Neste uke får jeg en ny pakke fra samme selger, da med 1 del til GW’s Storm of Magic Chimera (da har jeg 6\8 deler), 1 del til GW’s Storm og Magic Dark Elf Black Dragon, og 1 del til GW’s Warsphinx. Disse kosta meg 44 NOK ink porto.

TBH forstår jeg ikke hvorfor folk på 2d6 forumet bruker så grusomt mye penger på å kjøpe figurer rett fra lokale butikker, jeg grøsser av tanken på å betale mange ganger så mye som jeg pleier å gjøre! Oh well, whatever floats your boat.

Legg igjen en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: